Lunch

Lunchmeny v.21

Måndag

Grillade isterband serveras med stuvade rotfrukter & potatispuré (G+L)

 

Tisdag

Spaghetti Carbonara serveras med äggcréme, färskriven parmesan & ruccola (G+L)

 

Onsdag

Gulaschgryta serveras med ris, örtcréme & medelhavsgrönsaker (L)

 

Torsdag

Stugans köttbullar serveras med pressgurka, lingon & gräddsås samt potatispuré (G+L)

 

Fredag

Rödvinsbrässerad högrev serveras med rostad palsternacka, rökt majonnäs & potatispuré (L)

 


Veckans alternativ

Kikärtsbiffar serveras med tomatsås, getostcréme & potatispuré (L)

 

Veckans fisk

Pankopanerad färsk fisk serveras med dillmajonnäs, färskpotatis & bakad fänkål (G+L)

OBS! (115:-)

Veckans klassiker

Wallenbergare med klassiska tillbehör (G+L)

OBS! (130:-)


Med reservation för ändringar.