Lunch

Lunchmeny v.4

Måndag

Stugans snitzel serveras med rostad potatis, gröna ärtor & kryddsmör

 

Tisdag

Pannbiffar med stekt lök, skysås & färskpotatis samt rårörda lingon

 

Onsdag

Helstekt rapsgriskarré serveras med rostade rotfrukter, panchettamajonnäs & potatispuré

 

Torsdag

Bangers “N” Mash serveras med grillad salsiccia, skysås & potatispuré samt friterade lökringar

 

Fredag

Stugans burgare med bröd, sallad, tomat & tryffelmajonnäs samt färska pommes

 


Veckans alternativ

Vegetarisk lasagne serveras med tomatsås & fransk tomatsallad

 

Veckans fisk

Stekt senapsmarinerad strömming serveras med brynt smör, potatispuré & rårörda lingon

OBS! (115:-)

Veckans klassiker

Wallenbergare med klassiska tillbehör

OBS! (130:-)


Med reservation för ändringar.