Lunch

Lunchmeny v.9

Måndag

Helstekt rapsgriskarré serveras med potatisgratäng, skysås & grillad sallad&

 

Tisdag

Renwallenbergare serveras med potatispuré, gröna ärtor & brynt smör&

 

Onsdag

Ångad öländsk kyckling i sötsur dillsås serveras med rostade rotfrukter & färskpotatis
&

 

Torsdag

Stugans snitzel serveras med rostad potatis, baconstekta bönor & dijonnaise&

 

Fredag

Biff Lindström serveras med kokt potatis, persiljesmör & stekt ägg &
 


Veckans alternativ

Fylld pasta med svamp & fetaost serveras med kyckling alt. oumph&

OBS! (120:-)

Veckans fisk

Ugnsbakad lax serveras med hollandaisesås, potatispuré & bakad palsternacka&

OBS! (120:-)

Veckans klassiker

Wallenbergare med klassiska tillbehör

OBS! (130:-)


Med reservation för ändringar.